Sunday 9 August 2009

Αποστολή Ρ² - Anastacia



by Roudi


Ναι Ναι, εκπλήρωσα ο άμοιρος ο φαν το όνειρο μου. Πέμπτη 25/06/09 Λονδίνο, Hammersmith Apollo! Ώρα έναρξης 8.

Αφού πρώτα κάναμε μια βόλτα στο Hyde Park, στο Buckingham Palace αλλά και μια στάση στο Picadilly ξεκινήσαμε για την συναυλία κατά τις 6,30. Αφού αλλάξαμε 2 μετρό μέχρι να καταλήξουμε στο σωστό. 7 η ώρα είχαμε φτάσει!



Αρκετός κόσμος έξω, ενώ με το που φτάσαμε μας πλησίασε ένας για να μας πουλήσει το εισιτήριο του. Μπαίνουμε μέσα και παθαίνω σοκ! Δεν είχα δεκάρα πάνω μου και μπροστά μου ήταν ένα περίπτερο με μπλούζες και αφίσες της anastacia αλλά και ειδικό πρόγραμμα της συναυλίας..! Αυτό ήταν το πρώτο σοκ. Το δεύτερο ήρθε αμέσως μόλις μπήκα στο χώρο της συναυλίας, ο οποίος ήταν σχεδόν άδειος! Το ξεπερνάω και αυτό. Βρίσκουμε τις θέσεις μας οι οποίες αν και ήταν μακριά βλέπαμε άνετα!

Το Hammersmith Apollo είναι ένας χώρος χωρητικότητας 8.000 ατόμων περίπου. Κάτω όπου βρισκόμουν εγώ ήταν τα καθίσματα και όλος ο εξώστης (ο οποίος ευτυχώς γέμισε από νωρίς) ήταν για τους όρθιους. Με το που πάει 8 η ώρα και ενώ τα μισά καθίσματα ήταν άδεια κλείνουν τα φώτα και αρχίζουν να ακούγονται φωνές! Στη σκηνή βγαίνει ένας νεαρός τραγουδιστής (Steve Appleton) ο οποίος ανέλαβε να προθερμάνει το κοινό για μισή ώρα περίπου. Με το που τελειώνει και ενώ ήμουν έτοιμος να δω τη θεά ανοίγουν και πάλι τα φώτα και αρχίζουν να ετοιμάζουν τη σκηνή. Μέχρι τις 9 η ώρα είχε γεμίσει ο χώρος (¨Άγγλοι¨ στο ραντεβού τους.)

Μετά από λίγο τα φώτα σβήνουν και και αρχίζει να παίζει το βίντεο της έναρξης. Εν τω μεταξύ κάνω σήμα στο φίλο μου να αρχίσει να μαγνητοσκοπεί με τη κάμερα του. Δεν πρόλαβε να την σηκώσει και μία υπάλληλος είχε πεταχτεί μπροστά του και του λέει με υφάκι «You're coming with me right now» Ε με λίγα λόγια του πήρε τη μπαταρία μέχρι το τέλος της συναυλίας. Και συνεχίζουμε με μία αρκετά έξυπνη έναρξη!





Η απόλυτη φωνή καλύτερη και από το cd ναι αυτή είναι η anastacia! Είπε πολλές από τις παλιότερες επιτυχίες της όπως το pieces of a dream, one day in your life, sick and tired, left outside alone (remix) και πολλά από τα καινούρια όπως τα I can feel you, same song και heavy rotation. Πολλά από τα τραγούδια ήταν με τη συνοδεία χορευτών, ενώ τα περισσότερα συνοδευόταν και από ειδικά καλογυρισμένα βίντεο, κάποια από τα οποία ήταν “interactive”.



Ακόμα οφείλω να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο που σηκώθηκε από το πρώτο λεπτό και δεν σταμάτησε να χορεύει και φωνάζει. Μόνο στις μπαλάντες ξεκουράζονταν λίγο! Η συναυλία κράτησε 2 ώρες με την anastacia να βγαίνει 3 φορές στη σκηνή. Εκτός από τη φωνή έδωσε το καλύτερο εαυτό της και με διάφορα σκερτσάκια κάποια από τα οποία ήταν και με τη συμμετοχή του κόσμου.
Η βραδιά έληξε και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Μια τραγουδίστρια που σίγουρα αξίζει να πληρώσεις για να την ακούσεις να τραγουδάει ζωντανά!






1 comment:

Black_juice said...

Apisteuti einai...Zileuwwwwww!