Thursday 2 July 2009

Cinema² - Ice Age 3 Dawn of the dinosaurs

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ - Η ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ


Μετά από 2 πολύ επιτυχημένες ταινίες το Ice Age (ή αλλιώς ‘Η εποχή των παγετώνων’) έρχεται ξανά στη μεγάλη οθόνη με μια τρίτη δόση!

Έχοντας περάσει πολύ καλά βλέποντας τις πρώτες δύο ταινίες, ήθελα πολύ να δω και την τρίτη! Είχα την επιλογή να το δω και σε 3D μάλιστα, οπότε επέλεξα την τρισδιάτατη έκδοσή του, έτσι για το κάτι έξτρα.

Η ταινία βλέπει τον Mani και την Ellie να είναι πλέον ζεύγος και μάλιστα η Ellie εγκυμονεί πλέον. Η παρέα είναι όπως την αφήσαμε, με τον Sid να είναι όπως πάντα στην κοσμάρα του και τον Diego αυτή τη φορά να αποφασίζει ότι η πολλή οικογενειακή ευτυχία τριγύρω του δεν είναι ό,τι του ταιριάζει και ότι θέλει να αφήσει την παρέα και να τραβήξει τον μοναχικό του δρόμο.


Ο Sid όμως απλά αποφασίζει να φτιάξει την δική του οικογένεια όταν βρίσκει μέσα σε ένα υπόγειο σπήλαιο 3 τεράστια αυγά και θέλει να τα υιοθετήσει! Τα αυγά σπάνε και από μέσα βγαίνουν... 3 δεινοσαυράκια! Παρ’όλο που οι δεινόσαυροι υποτίθεται είχαν ήδη εκλείψει, οι δημιουργοί της ταινίας τους ξαναφέρνουν στην εποχή των παγετώνων και για να πω την αλήθεια, εγώ προσωπικά θα τους συγχωρήσω, μια που η ταινία έχει πολύ πλάκα! Όταν η μαμά δεινοσαυρίνα κάνει την εμφάνισή της ψάχνοντας τα παιδιά της, η περιπέτεια αρχίζει!


Ένας νέος χαρακτήρας επίσης έρχεται στην παρέα και έχει πραγματικά πολλή πολλή πλάκα και είναι ο Buck, που του δίνουν βρετανική προφορά σε αντίθεση με τους υπόλοιπους χαρακτήρες με την αμερικάνικη προφορά.

Και για το τέλος, ο πανταχού παρών Scrat είναι ακόμη εδώ κάνοντας τα πάντα για να κρατήσει το αγαπημένο του βελανίδι, παρόλο που αυτή τη φορά στο διάβα του βρίσκει το θηλυκό ανάλογό του και το τι συμβαίνει μεταξύ τους βγάζει πολύ γέλιο!
Με λίγα λόγια, προτείνω ανεπιφύλακτα την ταινία και όποιος τη δει ελπίζω να γελάσει όσο εγώ! Και αν μάλιστα τη βρείτε σε 3D, δείτε τη!

8/10






3 comments:

Nyxteridas said...

Η photo του Scrart με το θυλυκό,πολύ γέλιο loool

ZZ said...

Να πάτε με τα παιδιά, Ρίδα!
Αν σας άρεσαν οι άλλες 2, θα σας αρέσει κι αυτή!

akls said...

wraia....mia xara...
pes mas kai ti ginetai kai sto telos na isixasoume :nerd: