Sunday 23 November 2008

O ΖΖ άκουσε...


Άκουσε, άκουσε, άκουσε, αλλά το μεγαλύτερο κόλλημα το έφαγε με τα τραγούδια του Δήμου Αναστασιάδη. To iPod μου πήρε φωτιά!!!!

Δεν περίμενα με τίποτα να ακούσω αυτά που άκουσα στο album του '3 Λάθη' βασιζόμενος σε αυτό που είχα ακούσει και δει από τον Δήμο στο Dream Show the Music 2 πριν 2 χρόνια.

Πραγματικά... τόσο μα τόσο ταλέντο είναι κάτι το αναζωογονητικό στους χαλαιπούς καιρούς που ζει η ελληνική δισκογραφία τα τελευταία χρόνια... Ο Δήμος έγραψε τη μουσική σε όλα τα τραγούδια του album του και για αναγνώριση του ταλέντου του ο Σταμάτης Κραουνάκης συμμετέχει στο τελευταίο τραγούδι του δίσκου (αφήστε... σκέτος πανζουρλισμός στο τραγούδι αυτό που πλέκει το εγκώμιο σε μια Κούλα χαχαχαχα.... άλλο πράγμα όμως!!!!)

Η ουσία είναι μία όμως: τα τραγούδια.

Και από αυτά μιλάμε για πολύ πολύ καλά.

Το 'Εσύ' το έχετε ακούσει όλοι έτσι κι αλλιώς. Μεγάλη επιτυχία, πολύ καλό τραγούδι και ο στίχος 'στ'όνειρο δεν έμεινε κανείς' σου κολλάει.

Πέρα απ'αυτό έπαθα με τα τραγούδια '3 λάθη' και 'Μη σταματάς'. Το '3 λάθη' είναι ροκ, δυναμικό και με τρομερό ρυθμό. Το 'Μη σταματάς' δεν ξέρω αν το λένε τζαζ ή μπλουζ σαν είδος, αλλά εμένα μου άρεσε πολύ πολύ πολύ!!!!

Γενικά είναι από τα πολλά υποσχόμενα παιδιά στην ελληνική δισκογραφία και αποδεικνύει ότι μπορεί μεν να 'αποχωρήσεις' πολύ νωρίς από ένα talent show, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η καλλιτεχνική σου πορεία έλαβε τέλος. Αν έχεις τα κατάλληλα εφόδια, κάτι βγαίνει.

Ο Δήμος πιστεύω τα έχει και μπράβο του!

Και είναι κι απ'την Κατερίνη.... αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα χαχα

'Γι'αυτό κρύψου πριν χαθείς
και κάνε 3 λάθη
ένα για τον ουρανό
και τ'άλλα κάν'τα στάχτη
Γι'αυτό κρύψου πριν χαθείς
και χάσου πριν αλλάξεις
θα γυρίσω να σε βρω
το νόημα πριν χάσεις....'
(Κωνσταντίνος Ρουκάς - '3 Λάθη')

No comments: